Povestea noastră

Pensiunea „Spune-mi o poveste..”

since 2015

Pensiunea “Spune-mi o poveste...” a fost un vis asternut pe hartie in anul 2015, existand de multa vreme in mintea noastra. Locatia reprezinta in primul rand un concept de suflet. Peste tot in jur, ai senzatia de acasa. Ne dorim ca cei care ne trec pragul sa se bucure de frumusetea naturii, cazarea fiind situata in apropierea ariei protejate a raului Tur. Camerele sunt aerisite, dotate cu mobilier din lemn masiv avand un design modern, saltele, lenjerii de pat si prosoape de calitate.

„TRAIESTE-TI VIATA SI ASTA VA FI CEA MAI TARE POVESTE!”

Ospitalitate. Bun simt.

Intreaga pensiune este expresia via a ospitalitatii. Spatiul destinat servirii mesei pentru 25 de persoane, bucatarie complet utilata si dotata, zona de relaxare, doua bai de serviciu, parcare proprie, gradina in care se cultiva deliciosii dovlecei Radu, spatiu verde, loc de joaca destinat copiilor te asteapta. Speram ca pe parcursul sederii oamenii sa se intoarca pentru o clipa la origini, sa se bucure unii de altii, in definitiv cu totii vom deveni o poveste, pentru ca fiecare din noi suntem o poveste unica.

Gazduim un numar cât mai variat de evenimente..

Servicii de cazare

Zile de naștere

Team-buildinguri

Prezentări de produse

Petreceri tematice

Organizam stare civilă și religioasă

Suntem deschiși ofertelor noi venite din partea oamenilor creativi

Călătorii creativi și sentimentali își găsesc locul la această pensiune și odată cu ea scriu ei însisi o poveste din viața lor. Cât de frumos poate fi ca peste ani să îți amintești de un loc cu drag, un loc care să te facă să te simți special, să te facă să uiți de tot și să trăiești pentru câteva momente doar acolo

Pensiunea are o capacitate de patru camere duble delux-8 paturi, cu un spațiu pentru luat masa de 25 de persoane.

Umpleți privirea si sufletul de frumos.Te asteptam cu mult drag!

Se mai pot vizita...

Conacul familiei Nagy Jeno

In localitate Lazuri se află un conac, care cândva era impunator şi apartinea familiei Nagy Jeno. Clădirea de interes istoric conservă destul de bine elementele arhitectonice, cu toate că se află într-o stare de degradare. Conacul, veritabil monument arhitectonic, se încăpăţânează să rămână elegant, bine proporţionat şi bogat în detalii valoroase de arhitectură. Rămane un simbol de valoare sentimentală, căutându-şi locul cuvenit pe emblema acestui străvechi sat românesc.

Biserica de lemn din satul Lazuri a fost construită în anul 1933. Lăcașul are hramul „Sfântul Apostol Toma” Aria protejata a Raului Tur

Aria protejată dispune de 14 tipuri de habitate naturale de interes comunitar. Cred cu tarie ca intoarcerea la natura este vindecarea sufleteasca a omului modern. Marile taine sa gasesc chiar sub privirile noastre.Potrivindu-ti bataile inimii cu ritmul universului, vei gasi mereu puterea de a te reinventa.

Ești invitatul nostru!